Het Claritas Protocol

  1. Home
  2. Het Claritas Protocol
het Claritas Protocol

Lichaam

Pijn, brain fog en diepe vermoeidheid zijn een deel van een lange lijst met klachten. Met tijd, aandacht en de juiste benadering kan dit veranderen.

Geest

Negatieve gedachten, boosheid, moedeloosheid, angsten, depressies etc. zijn destructieve patronen. Deze oplossen is essentieel voor je herstel.

Ziel

Je levensvreugde, zelfliefde en zingeving worden diep aangetast. Je kunt deze negatieve spiraal omkeren door je hiervan bewust te worden en ermee aan de slag te gaan.

Herstel

Het Claritas Protocol bestaat uit healing en energetische middelen. Ik zie Lyme als wakkermaker die mijn visie en bewustzijn heeft verruimd. Dat kan Lyme ook voor jou doen.

Wat is het Claritas Protocol?

De ziekte van Lyme is ongrijpbaar. De Borrelia heeft unieke eigenschappen die de bacterie in staat stellen zich te vermommen voor je immuunsysteem en bij een aanval uiteen te vallen, van waaruit weer nieuwe Borrelia’s kunnen groeien.

Deze intelligente bacterie vereist een slimme aanpak.

Het Claritas Protocol is gebaseerd op de unieke zienswijze van Hyacintha Kraidy. De middelen van het Claritas Protocol zijn gebaseerd op haar vernieuwende inzichten en ondersteunen jouw lichaam bij herstel van Lyme.

het Claritas Protocol

Wat krijg je?

Je krijgt frequentiemiddelen, in flesjes.

Geen massaproductie. Hyacintha maakt de middelen zelf en met de grootste zorgvuldigheid.

Gebaseerd op vernieuwende inzichten.

En wat nog meer?

Makkelijk online te bestellen.

De flesjes worden verzonden in een handige verpakking die door de brievenbus gaat.

In de verpakking bevindt zich tevens een duidelijk protocol over hoe je de middelen inneemt.

Meer dan alleen middelen

Mijn visie is dat Lyme je kan helpen transformeren naar een andere staat van zijn. Lyme nodigt je uit op alle vlakken van je leven bewuster te leven.
Het Claritas Protocol werkt op het niveau van zowel lichaam, geest als ziel. Het bestaat daarom, naast de middelen, uit de volgende onderdelen:

Bij vragen is er altijd telefonische of mail ondersteuning.