het Claritas Protocol
Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook het collectief waarvan wij deel uitmaken en de wisselwerking die wij als geheel met elkaar hebben.
Als helderziend natuurgeneeskundig therapeut begeleid ik mensen om zich op alle vlakken weer vitaal en verbonden te voelen.
Mijn verhaal

Laat ik me even voorstellen: mijn naam is Hyacintha Kraidy. Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut in mijn praktijk Claritas Essentiae.
Mijn werk doe ik voornamelijk door helderziend waar te nemen. Ik noem mezelf ook wel medisch helderziend. Ik kan namelijk een lichaam scannen op problemen, diep in weefsel kijken en kan zelfs inzoomen op celniveau, op bacteriën en atomen. Daarnaast kan ik ook zien welke emotionele blokkades iemand heeft en de wortel ervan vinden, in dit leven maar ook vaak in vorige levens. Dat ik dit kan, komt doordat alles energie is. Alles heeft een trilling en frequentie en alles is met elkaar verbonden.

Zelf heb ik in 2013 Lyme gehad. Ik kreeg zware aanvallen van duizeligheid en begreep niet wat er aan de hand was. Ik ben toen naar een therapeut geweest die via bioresonantie testte dat ik Lyme had.

Lyme? Ik wist er toen eigenlijk nog weinig van. Ik heb zover ik weet nooit een tekenbeet gehad.

Doordat ik zo duizelig was, heb ik drie maanden plat in bed gelegen met een luier om want opstaan kon ik niet. Ik kon niet lezen want mijn ogen trilden heel erg en de kamer draaide rondjes.

Wat ik wel kon doen was energetisch onderzoek naar wat die Lyme nu was. Dat heeft me heel veel nieuwe inzichten over de ziekte van Lyme gebracht. Inmiddels heb ik wetenschappelijk bewijs gevonden voor alles wat ik heb gevonden en wat ik op deze website en via mijn publicaties met je deel.

Die nieuwe inzichten heb ik vertaald naar het Claritas Protocol.

Visie

Als ik één ding de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk is dat vastzittende overtuigingen, stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn.
De wet van resonantie werkt door op allerlei vlakken. Omdat alles een trilling heeft, of dit nu een gedachte is, of een emotie is, iets wat wij eten, wat wij slikken, wat wij geloven of wat wij vasthouden. De trilling ervan wordt uitgezonden en dat werkt als een magneet en dat trekken we vervolgens aan.

Zo simpel kan het zijn

Ik zie al deze dingen, de gedachten, de overtuigingen en de ervaringen als het ware als de broncodes achter een website. Wil je de website veranderen, dan heeft het weinig zin om tegen het scherm aan te tikken, of met je pijltje ergens op te gaan staan en dingen aan te klikken. De uitkomst zal steeds hetzelfde zijn.

Wil je de uitkomst veranderen, dan moet je naar de broncodes toe en daar de storende informatie selecteren en ‘deleten’. Je kan dan besluiten deze informatie te vervangen door nieuwe informatie of het te laten en de oorspronkelijke Goddelijke Blauwduk het over te laten nemen.

De uitdrukking van de Goddelijke Blauwdruk

Wij zijn van oorsprong Goddelijke wezens die hier op deze planeet een fysieke ervaring hebben. De basis van ons zijn is Goddelijk. Elke cel bevat de Goddelijke Blauwdruk, die zich ook uitdrukt in Goddelijk DNA met de informatie van zelfondersteuning, zelfregeneratie, zelfbeheer, zelforganisatie, samen met de Goddelijke principes van Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, Goedheid, Schoonheid.

Wanneer iemand vrij is van alle opgelegde, opgedane blokkades, dan is men in staat op te lossen in Energie i.p.v. te sterven en het lichaam achter te laten. Uiteindelijk is dat de bedoeling voor ieder van ons.

Missie

Mijn passie, mijn drive is om een brug te slaan voor iedereen die open staat voor deze informatie. Uit ervaring zal ieder die zich hiermee verbindt merken dat zij grote stappen maken in het ontwaken, in het bewust worden van wie je werkelijk bent.

Ik merk dat ik daar eindeloos in door kan groeien. Het is een wonderlijke tocht van bijzondere ervaringen die je dan aangaat. Dat gun ik iedereen.