het Claritas Protocol

Honderden mensen hebben reeds gebruik gemaakt van het Claritas Protocol

  Lees hier hun ervaringen

Hou vol!

Het is een langdurig traject maar het is het absoluut waard! Na 2 maanden de korreltjes van Hyacintha te hebben geslikt, schreef ik een korte review met daarin een juichend HOERA! Ik voelde me fantastisch, heel veel klachten waren verdwenen of drastisch verminderd, mijn levensenergie was terug. Na 6 maanden begonnen de klachten geleidelijk aan weer terug te komen, ik voelde me teleurgesteld en ik begon mijn vertrouwen in de werking van de korreltjes te verliezen. Ik vertelde mijn teleurstellende ervaring aan Hyacintha en zij drukte me op het hart om vooral niet op te geven, vol te houden en door te gaan met het slikken van de korreltjes. Het was bijna een doorgaan tegen mijn eigen gevoel in want ik was er eigenlijk al min of meer van overtuigd dat doorgaan geen zin had, maar er was ook iets in mij dat het gewoon nog niet wilde opgeven.

Ik ben doorgegaan met de korreltjes. En het resultaat is verbluffend! Ik slik de korreltjes nu 11 maanden. De inzinking die er halverwege was, is weer volledig verdwenen. Ik voel me beter, blijer en gezonder dan ik me in jaren heb gevoeld! Ik zorg op alle andere manieren voor een optimale gezondheid, via mijn voeding, beweging, meditatie, enzovoort.

Ik ben er echter zeker van dat de korreltjes van Hyacintha een fantastische bijdrage hebben geleverd aan mijn welzijn! Het traject van Hyacintha’s protocol is lang. Soms heb je zin om er mee te stoppen, dan slaat de moedeloosheid toe en lijkt het zinloos om door te gaan. Daarom zou ik hier tegen iedereen die dit leest, willen zeggen: hou vol! Het is een langdurig traject maar het is het absoluut waard!

Boeiend wat de medicijnen doen

Ik ben je heel dankbaar voor het Lyme protocol. Het is zo’n ondersteuning van alle processen in deze tijd. We merken allemaal verandering en beginnen ons echt beter te voelen. Wezenlijke dingen veranderen, het wordt weer lichter en makkelijker allemaal. Het is zo boeiend wat de medicijnen doen. De eerste dagen voelde ik een grote lichtbol rond mijn hart. Ik voelde hoe de hoge frequenties in mijn systeem zijn, ook al zijn er ook nog lagere. Daarna kwam er echt een boel oude zut omhoog. Het is alsof al die oude patronen die niet meer dienen en een lage frequentie hebben zichtbaar werden en niet langer onderdrukt kunnen worden. Het fijne is dat het ook vrij makkelijk lukt ze te transformeren. Mijn man is als een blad aan de boom aan het omkeren. Ik weet weer waarom ik met hem getrouwd ben en we samen kinderen hebben. Hij is echt diep gegaan en het is zo fijn om hem weer naast mij te voelen.

We hebben geen actieve Lyme meer!

Na 11 maanden trouw iedere dag alle preparaten genomen te hebben, die Hyacintha mijn man en mij voorgeschreven had, is het zover. We hebben geen actieve Lyme meer. Twee jaar geleden werd ik voor de tweede keer in vijf jaar erg ziek. Na weer een middenoorontsteking, met wekenlange doofheid, moeheid etc, voelde ik me weer helemaal niet mezelf. Na een jaar voelde ik me nog steeds ziek, totdat mijn vriendin zei dat ik Hyacintha moest bellen. Na een minuut met haar aan de telefoon gezeten te hebben zei zij dat ik Lyme had, waarschijnlijk al heel lang. Mijn man had het ook (maar niet zo erg). Ik wist meteen dat ze gelijk had, ook al hadden andere alternatieve genezers gezegd dat het geen Lyme was.

Ik voel me nu O zo veel beter dan een jaar geleden, meer energie, niet constant van de ene virus naar de andere virus, geen constante oorpijn meer (wat een zaligheid). Mijn man voelt zich ook stukken beter. Mijn gezondheid is nog niet 100% maar ik heb het gevoel dat ik nu weer in de opbouw zit i.p.v. de afbouw. Geweldig! Dank je Hyacintha voor je liefdevolle zorgen, je bent een engel!

Weer de oude na innemen korrels

Ik kampte al een hele lange tijd met allerlei vage klachten: hoofdpijn, concentratieproblemen, misselijkheid, vermoeidheid, lusteloosheid en allergieën. Ik had al van alles geprobeerd, maar de klachten werden alleen maar erger. Ben toen bij verschillende alternatieve genezers geweest. Zij dachten dat het een burnout/voorhoofdsholte-ontsteking was. Via via kwam ik op een gegeven moment in contact met Hyacintha. Ze vertelde mij dat ik Lyme had en ook mijn man en zoon. Maar ik het ergste. En dat ze hiervoor korrels had. In eerste instantie was ik sceptisch, maar besloot toch de korrels te nemen (samen met mijn zoon en man).

Na een paar weken merkten we verandering. We waren minder moe en mijn zoon had ook minder last van concentratieproblemen. Vooral ik merkte het verschil heel erg. Mijn misselijkheid en hoofdpijn waren weg en ik had weer energie. Nu een dik half jaar later zijn we weer de oude, zelfs mijn allergieën zijn weg!!!! Hyacintha, super bedankt!!!

Verbetering symptomen sinds het gebruik van het protocol

Wat de symptomen betreft sinds het gebruik van het protocol; frissere geest, de ontstekingen zijn beter. Ik heb nog wel wat last van slijmen. Meer energie en ik kan meer aan. Minder spierspanning. De kynesiste voelt hoe het beter gaat met mijn maag, keel, hart en hoe alles goed stroomt. Nog wel een onbalans tussen links en rechts want ik heb mij heel veel jaren sterk moeten houden en uitgeput voortgesleept. Dus veel blokkades op mijn spieren en gewrichten. Daar is nog wel wat werk aan. Heb de laatste tijd voze vingertoppen aan mijn rechterhand. Vooral tijdens het slapen. Ik heb trouwens geen verkoudheid of strottenhoofdontsteking gehad en in mijn dichte omgeving waren er verschillende personen die daar mee rondliepen. De uitslag aan mijn voet is zo goed als weg.

En hier kan ik nog meegeven dat de reden dat het zo lang duurde voor het weg ging, te maken had met het verkeerd innemen van het protocol. Ik was vergeten te starten met de korrels die op virussen en bacteriën werken. Ik was al zes weken bezig met er Goudsbloem-zalf op te smeren maar dan kwam het op andere plaatsen weer naar boven. En drie dagen nadat ik met de ‘gemiste’ korrels startte, trok het weg.

Ik voel mij niet enkel lichamelijk sterker maar omwille van de korrels durf ik nu aan trauma’s werken die hun sporen diep in mijn fysiek hebben achtergelaten. Dit is wel een onbewust gebeuren maar ik voel het en merk het aan wat zich aan dient. Alsof het geestelijke zich nu ondersteund weet door het lichaam en andersom. En voordien konden bepaalde thema’s gewoon niet aan bod komen omdat mijn lichaam het zou kunnen begeven. Ik was dus veel meer geestelijk bezig en haalde de energie ergens anders. Maar was die energie ook weer vlug kwijt. Dus ik werd daar echt wel hopeloos van. Dit is nu omgezet naar ‘hoopvol’. Ik zit weer in een heel moeilijke situatie maar kan het toch wel aan. Alhoewel het op het randje is. Hier krijg ik een gevoel bij dat er op veel ruimer vlak, spiritueel, ook iets aan het veranderen is.

Wil jij ook zulke verbeteringen ervaren?
Wil jij de ziekte van Lyme benutten als jouw brug naar transformatie?
Kies dan voor deze andere aanpak van Lyme.