het Claritas Protocol
Om te achterhalen waarom de één wel te maken heeft met de ziekte van Lyme en de ander niet, is het belangrijk te kijken naar de spirituele betekenis van de ziekte van Lyme. Lyme is een besmettelijke ziekte en kan op vele manieren overgedragen worden, niet alleen via de bekende tekenbeet. Toch krijgt niet iedereen de ziekte van Lyme.
In het werken met cliënten heb ik ontdekt dat de spirituele Wet van Aantrekking (the Law of Attraction) ook bij Lyme van toepassing is. Deze wet is gebaseerd op trilling en frequentie. Je trekt aan wat je uitzendt.

Lyme-resonantie

Lyme resoneert sterker als er in je leven thema’s spelen als misleiding, misbruik, je niet gezien voelen of niet gezien willen worden. Je komt makkelijk in een negatieve spiraal terecht. Je voelt je niet serieus genomen door de medische wereld en je omgeving, je ziekte wordt niet erkend, je raakt gefrustreerd over je ziek zijn of vecht ertegen. Slachtofferschap ligt op de loer. Dat alles bij elkaar veroorzaakt een lage trilling en daar gedijt Lyme goed op.

Hooggevoelig? Of is het Lyme?

Lyme is een multisysteemziekte die overal in je lichaam ontstekingen veroorzaakt. Die ontstekingen en de Lyme zorgen voor een lage trilling in je lichaam. Je aurisch veld zit vol met kleine gaatjes en is broos. Daardoor word je heel gevoelig voor bijvoorbeeld alcohol, energie van andere mensen, entiteiten, geluiden, licht en WiFi-straling.
Je wordt als het ware hooggevoelig maar zonder de positieve kanten ervan. Alle prikkels van buiten komen enorm hard bij je binnen.

Verhoog je trilling

Om ervoor te zorgen dat Lyme het niet prettig vindt bij je, is het belangrijk om je trilling te verhogen. Naast de Borrelia behandeling is het ook zaak je emotionele resonantie op Lyme te verkleinen. Dit kan bijvoorbeeld door emotionele blokkades op te heffen.

Negatieve emoties als angst, boosheid, schaamte, schuld en verdriet vormen lage frequenties. Alle ervaringen en overtuigingen die je in je leven opdoet en in vorige levens hebt opgedaan, sla je in je lichaam op. Veel oude patronen die steeds terugkomen, trekken weer dezelfde ervaringen aan. Zo ontstaan programma’s in je onderbewustzijn die maar blijven draaien. Deze programmering overschrijft op den duur je oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk.

Het opruimen van deze oude patronen en emotionele blokkades helpt om je trilling te verhogen. Via de Omnium Healing methode help ik je daarbij. Deze methode zorgt ervoor dat je de ‘root cause’, de kernoorzaak van je problemen oplost. Vele andere methoden en technieken zoals EFT, MIR-methode etc… blijven meer aan de oppervlakte waardoor je de resonantie op Lyme niet goed genoeg opheft.

Belangrijke les

De les van de meeste mensen met Lyme is dat ze er alleen met fysiek aanpakken van de Lyme niet kwamen. Vroeger of later zijn ze ook aan de slag gegaan om hun emotionele issues op te lossen.

Lyme kent algemene thema’s maar de invulling van de spirituele betekenis van Lyme verschilt per individu en is uniek voor jou. In een consult stem ik daar samen met jou op af.

Hoe verhoog je je trilling?

Dagelijks – soms meerdere malen – bewust je trilling verhogen en je verbinden met de Bron is essentieel om boven de lage trilling van Lyme uit te komen.

Mijn advies is om deze meditatie tenminste 2x dag te doen om je trilling te verhogen: ’s morgens als je net opgestaan bent, en ’s avonds voordat je gaat slapen.
Deze gratis meditatie vind je hieronder de Nederlandstalige versie van Hyacintha en Frits en in de originele Engelstalige versie van Caroline Cory.

Als je van muziek houdt, is Music from Source een absolute aanrader. Luisteren naar deze muziek of zachtjes als achtergrondmuziek draaien helpt ook om je trilling te verhogen en hoog te houden.

Wakkermaker

Wanneer je met Lyme te maken hebt, word je uitgedaagd je levensstijl te veranderen, op vele gebieden. Veel mensen met Lyme herkennen dat Lyme een grote wakkermaker is. De ziekte is als het ware een spirituele wekker die hen geholpen heeft om anders in het leven te gaan staan en openingen te vinden die zij nog niet eerder hadden onderzocht.

Een Lyme-patiënt die al jaren met verschillende klachten rondliep en na vele artsenbezoeken de diagnose Lyme kreeg, zegt: ‘Lyme vormde een keerpunt in mijn leven. Ik ben meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen en heb nog beter naar mijn lijf leren luisteren. Ik ga bewuster om met voeding, straling en de energie in huis. Het klinkt gek maar ik zie Lyme bijna als een cadeautje’.

Wil je meer informatie over de ziekte van Lyme en de behandeling?