het Claritas Protocol

Help ik heb een teek!

Het Lyme-EHBT – protocol, dit kun je doen als eerste hulp bij tekenbeten!

 • Teek-Off druppels zijn speciaal gemaakt om besmetting via een tekenbeet te voorkomen.
 • Samento maakt je bloed onaantrekkelijk voor spirocheten. Ze worden trager en zullen zich niet meer vermenigvuldigen.
 • Heb je Samento ingenomen? Dan is het verstandig om ook Het Claritas Protocol in te nemen.
 • Suffectus gebruik je om jouw eigen zelfherstellend vermogen te stimuleren.
 • Combi 2-3-4 bestrijdt gericht alle bacteriën, virussen en parasieten die onderdeel zijn van Lyme.
 • Met Barbaeryl kun je co-infecties tegen gaan bij een tekenbeet.
 • Van ieder flesje neem je 2 keer per dag 4 korrels.
EHBT doosje

Heb je een tekenbeet ontdekt?

Dan kunnen er veel vragen in je opkomen. Je wilt natuurlijk het liefst voorkomen dat je de ziekte van Lyme krijgt. Maar hoe doe je dat?

Als eerst verwijder je de teek met een tekenpincet, een tekentang of een tekenkaart. Met deze hulpmiddelen kun je de teek op de juiste manier verwijderen.

Maar wat kun je verder doen? Moet je de teek laten testen op de ziekte van Lyme? Kun je verder iets ondernemen om Lyme te voorkomen?

Het belangrijkste bij een tekenbeet is om de teek juist te verwijderen.

Om een teek op de juiste manier te verwijderen gebruik je een hulpmiddel dat hier speciaal voor is ontwikkeld. Zit de teek op je huid en zuigt deze bloed? Dan verwijder je de teek het beste met bijvoorbeeld een tekenpincet en zo dicht mogelijk op je huid. Hiermee verklein je de kans op infectie. De bewering dat je de ziekte van Lyme niet krijgt als je de teek binnen 24 uur verwijdert, is niet waar.

Al vanaf het moment dat een teek bloed bij je zuigt, komt er speeksel vrij. Het speeksel van de teek kan je besmetten met de ziekte van Lyme. Je kunt al vanaf het moment van de beet besmet zijn.

Maak de plek van de tekenbeet goed schoon!

Heb je de teek verwijderd? Maak de beetplek dan eerst goed schoon met een desinfectiemiddel of alcohol. Ben je in het bezit van het Claritas EHBT Doosje (Eerste Hulp bij Tekenbeten)? Gebruik dan zo snel mogelijk de Teek-Off druppels. Deze druppels kun je zo vaak je wilt op de beetplek smeren. De Teek-Off druppels zijn namelijk speciaal ontwikkeld om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat is de volgende stap?

Moet je direct beginnen met antibiotica? Of wacht je af tot je een vlek of kring op je lichaam krijgt? Hoe lang moet je wachten?

Je hoeft niet per se een vlek of kring rondom de beetplek te krijgen om besmet te zijn met Lyme. Veel mensen die besmet zijn hebben nooit een plek of kring gehad. Heb je een kring ergens op je lichaam na een tekenbeet, dan weet je wel zeker dat je besmet bent met de ziekte van Lyme.

Is het zeker dat je de ziekte van Lyme hebt? Dan kun je antibiotica van de huisarts krijgen. Wij raden aan om te vragen naar een tien-daagse kuur. Neem dan 5 dagen antibiotica, vervolgens 7 dagen niet en neem tot slot opnieuw 5 dagen antibiotica in combinatie met Samento.

Wil je meer weten over de effecten van het Claritas Protocol?

Je vindt uitgebreide informatie hier.

 • Neem je antibiotica? Dan kun je het beste 5 dagen lang antibiotica nemen, gevolgd door 7 dagen pauze en daarna weer 5 dagen antibiotica.
 • Wil je geen antibiotica gebruiken? Volg dan het Claritas Protocol en neem Samento.
 • Bij de tweede ronde antibiotica neem je ook Samento in.
 • Doe 7 druppels in een flesje met water en drink dit gedurende de dag.

Bij kinderen van:

 • 2 jaar: meng je 2 druppels in een flesje met water
 • 3 jaar: gebruik je 3 druppels
 • 4, 5, 6 jaar: 4 druppels
 • 7, 8 jaar: 5 druppels
 • 9, 10, 11 jaar: 6 druppels
 • 12 jaar en ouder, en ook bij volwassenen: gebruik je 7 druppels.

Door Samento te drinken, wordt het bloed in je lichaam onaantrekkelijk voor spirocheten. Deze zullen zich minder vermenigvuldigen. Ook worden ze trager. Heb je het Claritas EHBT Doosje? Dan heb je al een flesje Samento.

Begin je met het nemen van Samento? Dan is het ook verstandig om het Claritas Protocol te gaan volgen. Dit protocol bestaat uit de frequentiemiddelen Suffectus, Combi 2-3-4 en Barbaeryl. Van al deze middelen neem je 2 keer per dag 4 korrels.

 • Suffectus activeert je natuurlijk zelfherstellend vermogen. 
 • Door Combi 2-3-4 te nemen, pak je alle bacteriën, virussen en parasieten aan die bij de ziekte van Lyme horen.
 • Barbaeryl helpt om co-infecties te voorkomen.

Hoe werkt het Claritas Protocol bij tekenbeten?

Het Claritas Protocol verandert je trillingen en brengt je energieveld in balans. Dit gebeurt op een systematische en holistische manier. Het protocol werkt de Lyme-trilling namelijk langzaam maar zeker uit je energieveld. Ook verhoogt het je eigen trilling, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Dit komt omdat je trilling niet alleen hoger wordt, maar je ook spiritueel ontwaakt. Het Claritas Protocol maakt je spiritueel wakker door je te helpen verbinden met je Goddelijke Blauwdruk. Zo krijg je een hogere trilling. Je trilling kan volgens de wet van resonantie bepaalde dingen (zoals ziektes) aantrekken. Want volgens deze wet is alles trilling en energie.

Het Claritas Protocol stimuleert je om blokkades op te lossen

Een tekenende eigenschap van mensen met de ziekte van Lyme is grenzeloosheid. Als je de ziekte van Lyme hebt, overschrijd je vaak je eigen grenzen. Ook kun je lastig bepalen wat de grenzen van anderen zijn. Daarnaast kun je jezelf ook anders voordoen dan je bent. Je gedraagt je of je voelt je anders dan normaliter. De Lyme bacterie doet zich ook anders voor. Deze bacterie vermomt zichzelf, zodat hij niet gedetecteerd wordt door je immuunsysteem. Dit belemmert je om jezelf te zijn en krachtig door het leven te gaan.

Om dit soort blokkades op te lossen maakt het Claritas Protocol gebruik van een breed scala aan frequenties en trillingen. Het stimuleert je zelfgenezend vermogen op de plaatsen waar je blokkades hebt zitten.

Diverse manieren om blokkades op te lossen

De ziekte van Lyme is veelzijdig in zijn symptomen. Bovendien heeft iedereen andere symptomen en varieert de mate waarin ze hier hinder van ondervinden ook sterk. Wel is kenmerkend dat het lichaam je stimuleert om blokkades op te lossen en oude patronen aan te passen. Om jou bij je persoonlijke vraagstukken en blokkades te helpen, bied ik diverse meditaties en cursussen aan, speciaal voor mensen met de ziekte van Lyme. De sessies en de producten die ik aanbied, helpen jou om je blokkades op te lossen.

Lyme brengt je hormonen uit balans

Lyme brengt verschillende hormonen in je hersenen uit balans, wat angsten kan veroorzaken. Veel mensen met de ziekte van Lyme ervaren angsten, zonder dat ze daar een duidelijke reden voor hebben. Dit komt omdat de onbalans in je hormonen je hypofyse en hypothalamus ontregelen. Ook je bijnierschors (cortisol) of je schildklierhormoon kunnen ontregeld raken. Een onbalans in je hormonen heeft vaak ook effect op de amygdala. Dit zijn de twee centra in je brein die je angsten reguleren.

De onbalans in je hormonen die wordt veroorzaakt door Lyme, kan er ook voor zorgen dat je minder gelukkig bent. De balans tussen de hormonen: GABA, serotonine, dopamine en acetylcholine, zorgen ervoor dat jij je gelukkig kunt voelen en activiteiten wilt ondernemen. Het Claritas Protocol kan je helpen om een betere balans te krijgen in je hormonen.

De ziekte van Lyme kan een brug zijn naar transformatie!

Typische symptomen van Lyme kunnen zeer hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Zo kun je stijfheid en pijn ervaren in je spieren. Deze pijn en stijfheid verplaatst door je fascia, plaatsen in je lichaam waar veel bindweefsel zit. Je zult minder soepel kunnen bewegen op de plaatsen waar je hier last van hebt. 

Andere kenmerkende symptomen van de ziekte van Lyme zijn vermoeidheid, vergeetachtigheid en brainfog. Je kunt je minder goed concentreren en bent snel afgeleid. Ook kan het lastig zijn om overzicht te houden en in te zien hoe je een probleem moet aanpakken. Bovendien is het mogelijk dat je jouw creativiteit tijdelijk verliest. Je zult problemen niet op een creatieve manier kunnen oplossen. Je creativiteit komt wel terug, nadat je de ziekte van Lyme te boven bent gekomen.

De ziekte van Lyme brengt een flinke uitdaging met zich mee. Het forceert je om blokkades in je lichaam, geest en energieveld op te ruimen. Ook word je gestimuleerd om oude patronen die niet meer goed voor je werken los te laten. Door dit voor jezelf te doen, kan de ziekte van Lyme een brug naar transformatie zijn voor jou. Zeker als je het Claritas Protocol je laat ondersteunen. Veel mensen met de ziekte van Lyme zijn hierdoor een betere versie van hunzelf geworden.

Wil je weten wat het Claritas Protocol voor jou kan betekenen? Lees dan hier verder.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak
contact op via telefoonnummer 055-7504647.