het Claritas Protocol

Wat kun je verwachten? Zelf heb ik de ziekte van Lyme gehad. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar een behandeling voor Lyme. Omdat reguliere behandelingen geen tot weinig resultaat geven, heb ik vanuit mijn eigen achtergrond als natuurgeneeskundige zelf een behandelplan voor Lyme ontwikkeld en opgesteld.

Het is een ware zoektocht geweest, waarbij ik zowel in de reguliere wetenschappelijke kennis, als in de natuurgeneeskundige kennis naar oplossingen heb gezocht. Deze zoektocht heeft uiteindelijk geleid tot het unieke Claritas Protocol.

De kuur met de middelen van het Claritas Protocol verloopt rustig, zonder Herxheimer-reacties. Het protocol valt de spirocheten niet aan maar versuft ze als het ware. Daardoor maken ze geen extra bio-films en toxines aan. Met name de toxines zorgen bij andere behandelingen voor Herxheimer-reacties.

Sommige mensen kunnen wel een beginverergering ervaren, net als in de homeopathie.

Hoe lang je de frequentiemiddelen van het protocol moet nemen, is afhankelijk van hoe lang je Lyme hebt en of je andere maatregelen neemt om Lyme het hoofd te bieden. Het heeft echt tijdig nodig om Lyme de baas te worden en te herstellen.

Ik wil je echt op het hart drukken dat het niet genoeg is om alleen het protocol te gebruiken. Het is ook belangrijk om je voeding aan te passen, stress en straling te beperken, je emotionele blokkades bij de wortel op te ruimen etcetera.

Doorgaans merken Lyme-patiënten na vier weken lichte verbetering. De ervaring leert dat je het protocol zeker acht maanden moet gebruiken voor je lichaam weer enigzins op krachten is mits je tussendoor geen herbesmetting oploopt.

Er zijn ook mensen die het protocol echt langer dan 8 maanden moeten gebruiken.

Lees de ervaringen van anderen om jezelf een beeld te vormen bij wat je kunt verwachten van het protocol.