Lyme checklist

  1. Home
  2. Lyme checklist
het Claritas Protocol

Wil je weten of je klachten op Lyme wijzen?

De Amerikaanse Lyme-arts en internist Dr. Richard Horowitz heeft een Lyme checklist ontwikkeld om te duiden of Lyme als oorzaak onder je klachten zit.

Hier vind je de Nederlandse vertaling van de vragenlijst en een deel van zijn toelichting erbij. Je kunt hier ook de originele Engelse versie downloaden.

Hoe weet je of je lyme hebt - symptomen

De ziekte van Lyme, tips en fabels

Wil jij een out of the box kijk op de ziekte van Lyme? Lees dan verder.

Hyacintha Kraidy heeft een e-book geschreven over Lyme. Hierin kun je o.a. lezen wat de reden is dat de ziekte van Lyme zo moeilijk te bestrijden is. Verder vind je in dit e-book veel tips, worden fabels ontmaskerd en lees je inzichten zoals:

  • De Borrelia als super vermommer, verdediger en slimme voortplanter. Niets is wat het lijkt bij de Borrelia. Ontdek hoe dit micro organisme ons allemaal misleidt.
  • Vitamine B-tekort. De reden waarom je cellen vitamine B niet opnemen en wat je er aan kunt doen.
  • Trillingen en frequenties. Wat zijn dit en wat hebben zij te maken met de ziekte van Lyme?
  • Lees hoe de fabel dat Lyme alleen wordt overgedragen door teken wetenschappelijk wordt tegengesproken.

Dit e-book geeft je veel nieuwe inzichten over de ziekte van Lyme. De inzichten die Hyacintha heeft opgedaan vind je nergens anders.

Wat krijg je nog meer?

  • Mijn 7 belangrijkste inzichten over Lyme in de vorm van een 7-delige mini-cursus met video’s, en tips voor je herstel.
  • Een krachtige meditatie om je trilling te verhogen.

Het e-book, de videoserie en meditatie zijn gratis. Je ontvangt ze door je naam en email-adres in te vullen.

E-book Lyme

De eerste stap naar herstel:
Ontvang mijn e-boek én mijn 7 belangrijkste inzichten over Lyme in een GRATIS mini-cursus met tips om je herstel te ondersteunen.


Claritas gaat zorgvuldig om met je gegevens. Deze worden niet aan derden verstrekt. Wij houden niet van SPAM en doen daar ook niet aan. Je krijgt altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven.