het Claritas Protocol

Je moet out-of-the-box denken om Lyme te begrijpen

Je bent niet gek en het kan echt anders! Ik weet hoe het voelt – Mijn verhaal

Ook ik heb de ziekte van Lyme gehad. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden en die is anders dan je waarschijnlijk zult denken. Het is een proces, dus laat ik beginnen bij het begin…

In het begin had ik niet eens door wat er aan de hand was. De ‘brain fog’ en vermoeidheid zorgden er voor dat ik zelf niet door had wat er precies aan de hand was. Ik kreeg de normaalste dingen niet meer voor elkaar en ik dacht: ‘Het zal wel aan mij liggen’. Dit ging zo door en werd steeds erger tot het punt dat ik niet anders kon dan toegeven dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat. Dit moest stoppen, ik wilde er perse vanaf. Maar ja, waar moet je beginnen als je zelf niet eens goed door hebt dat er iets aan de hand is? Gelukkig ben ik medisch helderziende en ben me met deze symptomen gaan verbinden. Wat bleek, ik had Lyme.

Lyme is geen rondje

Dankzij mijn helderziendheid heb ik de ziekte van Lyme kunnen doorgronden en mezelf kunnen helen, door Lyme vanuit een ander perspectief te bekijken.

Artsen en andere medici kunnen de ziekte van Lyme nog niet goed behandelen omdat Lyme anders is dan anders. Je moet out-of-the-box denken om de ziekte te begrijpen en meester te worden. Lyme is als een vierkant blokje dat men door een rond gat wil duwen. Artsen zien de ziekte en willen Lyme hard aanpakken. Dat werkt niet.

Harde aanpak werkt averechts

Lyme-bacteriën zijn spirocheten en wat ik waarneem is dat die zich vermenigvuldigen door dood te gaan. Als ze aangevallen worden, gaan ze dood en vallen ze uiteen in stukjes. Vervolgens kan elk stukje weer tot leven komen als een nieuwe spirocheet. In plaats van één spirocheet heb je dan 20 nieuwe spirocheten. Ze gaan in feite niet echt dood. Een harde aanpak werkt dus juist averechts.

Het Claritas Protocol

Ik zag dat de Lyme-spirocheten door bepaalde trillingen niet meer uit elkaar konden vallen en dus oplosten i.p.v. vermenigvuldigden. Dit inzicht vormt de basis van het Claritas Protocol. Mijn niet-agressieve aanpak is gebaseerd op mijn helderziende waarnemingen en is uniek en effectief.