Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ziekte van Lyme: Brug naar transformatie

2 november 2018 | 10:00 - 4 november 2018 | 17:00

€375,

3-daagse Lyme training

Dit is een uitgebreide en praktische cursus voor het herkennen en succesvol behandelen van de ziekte van Lyme.

Alleen voor therapeuten die bereid zijn een open mind te hebben en anders naar Lyme willen kijken. Deze unieke training gaat diep in op de fysieke, energetische en bewustzijnsoorzaken en aanpak van de ziekte van Lyme.

Het is een praktische training waarin volstrekt nieuwe inzichten, diagnostiek en behandeling gekoppeld worden aan casuïstiek met een vertaalslag naar je eigen praktijk en methodieken.

Inmiddels is de ziekte van Lyme epidemisch en staat aan de basis van de onverklaarbare, chronische klachten, zoals extreme vermoeidheid en pijn. Veel cliënten die therapieresistent lijken te zijn en of lyme-vrij zijn verklaard maar niet klachtenvrij zijn, hebben toch nog steeds Lyme. Hoe komt dat, kennelijk is er iets heel merkwaardigs en hardnekkigs met Lyme aan de hand.

In Lyme-wereld hoor je veel controversiële dingen. Echt nieuwe inzichten zijn er niet bijgekomen en elk Lyme symposium hoor je dezelfde dingen. Alleen nooit echte oplossingen. Veel mensen grijpen van het ene protocol naar het andere, in het donker tastend naar DE oplossing voor deze ongrijpbare ziekte. Soms behaal je winst maar het is lastig te begrijpen hoe het nou werkelijk werkt. Wat de reden is van al die klachten.

Als medisch helderziend natuurgeneeskundig therapeut heb ik revolutionaire nieuwe inzicht gekregen in de Borrelia bacterie die Lyme veroorzaakt. Doordat ik zelf helderziend zie hoe deze bacterie zich vermenigvuldigt en hoe het zich ontwikkeld, heb ik een breed en diep perspectief en voorsprong op veel Lyme-deskundige die vanuit de bestaande medische aannames kijken en onderzoeken. Ik praat niemand na. Ik neem het zelf waar en heb ontdekt dat een deel van wat ik waar heb genomen ook langzaamaan wetenschappelijk wordt ontdekt. Alleen wordt deze informatie genegeerd door mainstream. Men is een weg opgeslagen en gaat gewoon door, ook al blijkt er geen weg te zijn, maar een blinde muur.

Ik ben zelf behoorlijk ziek geweest in 2013 en heb uiteindelijk het Claritas Lyme Protocol ontwikkeld dat deze bacterie effectief en niet-agressief aanpakt.

Het Claritas-Lyme-Protocol is een unieke behandeling van de ziekte van Lyme en de symptomen. Dit protocol is perfect in te passen in elke natuurgeneeskundige praktijk. De werking maakt een verschil t.o.v. elke bestaande methodiek, doordat het op alle vlakken fysiek, energetisch en qua bewustzijn gelijktijdig werkt en “niet-aanvalsgericht” de Lyme verdoofd en geleidelijk uitschakelt.

In mijn Lyme-lezingen, -trainingen en -artikelen leg ik uit hoe je de ziekte van Lyme holistisch kunt benaderen, wat het je leert en hoe het je uiteindelijk ook kan helpen spiritueel wakker te worden. Het kan je brug zijn naar transformatie.

de ziekte van Lyme.

Wat houdt de cursus in?
Lyme is besmettelijk en inmiddels epidemisch. Zonder het te weten, lopen mensen met vage maar ook ernstige klachten rond die niet herkend worden als de ziekte van Lyme. Doordat de Lyme Borrelia zeer ingenieus is, manifesteert deze ziekte zich in een waaier van symptomen. Artsen en ook veel natuurgerichte therapeuten hebben moeite met het herkennen en diagnosticeren van Lyme.

In deze 3 daagse cursus krijg je diep inzicht in hoe de Borelia werkt. Zo begrijp je waarom Lyme moeilijk te diagnosticeren is d.m.v. bloedonderzoek, maar ook via kinesiologsch testen of bioresonantie.
Wanneer je snapt hoe de Lyme spirocheet zich vermenigvuldigt, zich verdedigt en vermomt, kun jij je diagnoses en therapieën succesvol aanpassen. Zo kun je bij je cliënten Lyme snel herkennen en behandelen.
Lyme dwingt je om out of the box te denken. Alles wat je ooit wist over bacteriën kun je bij Lyme herschrijven want het effectief aanpakken van Borelia dwingt je tot compleet nieuwe inzichten. Ik zie de ziekte van Lyme als een expressie van het collectief onderbewuste die verstrikt zit in zelfvernietigende tendensen. Het doorzien van Lyme en het ontwikkelen van een nieuwe visie op bewustzijn en gezondheid, maakt dat Lyme een spirituele wakkermaker kan zijn, een brug naar transformatie.

Programma
INHOUD LYME TRAINING:
De training is praktisch, interactief en reflectief, met aandacht voor concrete casuïstiek en praktische ervaringen van deelnemers.
1. Bewustzijn en trilling
2. Hoe herken je Lyme bij je cliënten?
3. Het geheim van Lyme de 4 V’s
4. Testen en de ingewikkeldheid daarvan
5. Fascinerende Fasciae
6. Antibiotica en sulfapreparaten
7. Frequentiemiddelen – UMF: uitleg en werking
8. Het Claritas Protocol
9. Straling en spininversie
10. Lever & Detoxificatie
11. Veel voorkomende tekorten bij mensen met Lyme
12. Miasma’s
13. Voeding
14. Bijkomende gezondheidsproblemen

Docent/Cursusleider
Hyacintha Kraidy, Bsc.
Website docent: www.claritasprotocol.nl

Voor wie
Therapeuten, hulpverleners, artsen en geïnteresseerden.

Data
Vrijdag 2 november, zaterdag 3 november en zondag 4 november

Lestijden
10:30 tot 17:30 uur

Bijdrage
€375,- excl. lunch, thee/koffie

Locatie
University College Utrecht (UCU)
Locke gebouw
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

Na het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat van Instituut CAM.

Aanmelding kan via het aanmeldformulier.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met Instituut CAM op.

Gegevens

Begin:
2 november 2018 | 10:00
Einde:
4 november 2018 | 17:00
Kosten:
€375,
Site:
https://instituut-cam.nl/cursusaanbod/aanmelden-cursus/

Organisator

Instituut CAM
E-mail
https://instituut-cam.nl/contact/
Bekijk de site van Organisator

Locatie

University College Utrecht (UCU) – Locke gebouw
Campusplein 16
Utrecht, Utrecht 3584 ED Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie