Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ziekte van Lyme: Brug naar transformatie, een korte inleiding

15 september 2018 | 10:00 - 17:00

€75

Inmiddels is de ziekte van Lyme epidemisch en staat aan de basis van de onverklaarbare, chronische klachten, zoals extreme vermoeidheid en pijn. Veel cliënten die therapieresistent lijken te zijn en of lyme-vrij zijn verklaard maar niet klachtenvrij zijn, hebben toch nog steeds Lyme. Hoe komt dat, kennelijk is er iets heel merkwaardigs en hardnekkigs met Lyme aan de hand.

In Lyme-wereld hoor je veel controversiële dingen. Echt nieuwe inzichten zijn er niet bijgekomen en elk Lyme symposium hoor je dezelfde dingen. Alleen nooit echte oplossingen. Veel mensen grijpen van het ene protocol naar het andere, in het donker tastend naar DE oplossing voor deze ongrijpbare ziekte. Soms behaal je winst maar het is lastig te begrijpen hoe het nou werkelijk werkt. Wat de reden is van al die klachten.

Als medisch helderziend natuurgeneeskundig therapeut heb ik revolutionaire nieuwe inzicht gekregen in de Borrelia bacterie die Lyme veroorzaakt. Doordat ik zelf helderziend zie hoe deze bacterie zich vermenigvuldigt en hoe het zich ontwikkeld, heb ik een breed en diep perspectief en voorsprong op veel Lyme-deskundige die vanuit de bestaande medische aannames kijken en onderzoeken. Ik praat niemand na. Ik neem het zelf waar en heb ontdekt dat een deel van wat ik waar heb genomen ook langzaamaan wetenschappelijk wordt ontdekt. Alleen wordt deze informatie genegeerd door mainstream. Men is een weg opgeslagen en gaat gewoon door, ook al blijkt er geen weg te zijn, maar een blinde muur.

Ik ben zelf behoorlijk ziek geweest in 2013 en heb uiteindelijk het Claritas Lyme Protocol ontwikkeld dat deze bacterie effectief en niet-agressief aanpakt.

Het Claritas-Lyme-Protocol is een unieke behandeling van de ziekte van Lyme en de symptomen. Dit protocol is perfect in te passen in elke natuurgeneeskundige praktijk. De werking maakt een verschil t.o.v. elke bestaande methodiek, doordat het op alle vlakken fysiek, energetisch en qua bewustzijn gelijktijdig werkt en “niet-aanvalsgericht” de Lyme verdoofd en geleidelijk uitschakelt.

In mijn Lyme-lezingen, -trainingen en -artikelen leg ik uit hoe je de ziekte van Lyme holistisch kunt benaderen, wat het je leert en hoe het je uiteindelijk ook kan helpen spiritueel wakker te worden. Het kan je brug zijn naar transformatie.

Datum
Vrijdag 15 september 2018

Lestijden 
10:00 -17:00 uur

Locatie 
University College Utrecht (UCU)
lokaal B in gebouw Locke
Campusplein 16
3584 ED UTRECHT
routebeschrijving

https://instituut-cam.nl/bij-nascholingen-cam/lyme-lezing-introductie/

Aanmelden: https://instituut-cam.nl/cursusaanbod/aanmelden-cursus/

Gegevens

Datum:
15 september 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€75
Site:
https://instituut-cam.nl/bij-nascholingen-cam/lyme-lezing-introductie/

Organisator

Instituut CAM
E-mail
https://instituut-cam.nl/contact/
Bekijk de site van Organisator

Locatie

University College Utrecht – lokaal B in gebouw Locke
Campusplein 16
Utrecht, Utrecht 3584 ED Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie