Alleen voor cliënten

 1. Home
 2. Alleen voor cliënten

Deze pagina is uitdrukkelijk alleen voor cliënten die de middelen van het Claritas Protocol gekocht hebben.
De informatie, die je hier vindt, is alleen voor jou bestemd en niet voor verdere verspreiding.

 

Je vindt hier:

 1. het Inname-schema van de verschillende fasen van het Claritas Protocol zodat je weet wanneer je wat moet innemen en wanneer je middelen voor de volgende fase moet bestellen;
 2. een Uitgebreide uitleg van de middelen van het Claritas Protocol;
 3. een document met Veelgestelde vragen over Lyme en de korrels;
 4. een Overzicht van Aanvalsmiddelen die je NIET moet innemen als je de middelen van het Claritas Protocol gebruikt;
 5. het E-Book met mijn visie op Lyme;
 6. Publicaties die mijn theorie bevestigen.

Ik wil je op het hart drukken om deze informatie heel goed door te lezen voordat je met de middelen begint. En naast de middelen zijn leefstijlaanpassingen ook essentieel.

Dat is echt belangrijk voor het beste effect voor je gezondheid!

Weet je nog van de homepage?

De ziekte van Lyme:
een brug naar transformatie

 

 

Wat bedoel ik daar mee? Een brug naar transformatie?

Naast de frequentiemiddelen geloof ik dat het absoluut belangrijk is ook te kijken waarom je de ziekte van Lyme hebt aangetrokken.

Zonder zweverig te zijn; er bestaat een wet van aantrekking. Ieder van ons trekt dat aan wat voor hem of haar belangrijk is om te leren. Ik geloof dat elke ziekte maar ook elke situatie, hoe naar ook, cadeautjes voor ons bevat die wij zelf moeten uitpakken. Niemand anders kan dat voor je doen.

Voor mij is de ziekte van Lyme een collectieve ziekte. Ik stem mijn middelen op het collectief. Ieder van ons is een aspect van het collectief en wij creëren samen dit collectief. Dus hoe meer mensen in staat zijn dingen in zichzelf te veranderen, te shiften, des te meer wij indirect ook het collectief beïnvloeden.

Onze samenleving en maatschappij drijven steeds verder van heelheid en verbinding af. Hartsverbinding, empathie, compassie, liefde voor de andere, liefde voor de natuur, liefde voor jezelf en uiteindelijk liefde voor de Bron. Dat is de plek waar jij vandaan komt. Op het moment dat jij je opnieuw verbindt met deze energie, de energie van de Bron, gaat je trilling omhoog. En hoe hoger je trilling is, des te beter jij je zult voelen.

Elk gekleurd vlakte in de afbeelding hieronder symboliseert een bepaalde gemoedstoestand. Waar verkeer jij je de meeste tijd in?
Je optimale trilling is boven de 734 hrz. Dan werken al je organen optimaal en coherent met elkaar. Dan zijn de nulpunten in je cellen in overeenstemming met elkaar en voel je je verbonden met je hart, je intuïtie, je gevoel. Je hebt dan beter contact met je innerlijke gidsen en je voelt je gestuurd vanuit een diep innerlijk weten.

Hoe bereik je deze balans?

Mijn ervaring is dat mensen grotere stappen in hun herstel zetten als ze – naast het nemen van de korrels – ook hun emotionele resonantie op Lyme weten te verminderen.

Dat doe je door:

 • je emotionele blokkades op te ruimen;
  alles wat wij mee maken, dus ervaren, onze overtuigingen, onze gevoelens worden allemaal opgeslagen in onze celgeheugen. Dit zou je kunnen zien als bijv de bron-code achter een website. De codes bepalen hoe de website eruit komt te zien. Wil je iets aan die pagina veranderen dan kan je dat doen door de codes die je niet wilt, te selecteren en te deleten. Eigenlijk heel simpel. Dit doe ik ook tijdens sessies die ik geef.
 • je trilling te verhogen;
  naarmate je meer opruimt van je virtuele website die jij zelf bent, zal je trilling vanzelf verhogen. Want helemaal onder al deze programma’s ligt de basis van wie je werkelijk bent. Een prachtig wezen van puur licht. Daar mag je alleen nog wakker in worden!
 • dagelijks je te verbinden met de Bron;
  dat doe je met deze meditatie. Die kun je vinden op https://www.claritasessentiae.nl/activiteiten/meditaties/
  hierdoor verhoog je ook je trilling.

Resoneert deze informatie met je, dan kan je dit en heel veel meer leren tijdens de 3-daagse training ‘Remember… wie je werkelijk bent’.