het Claritas Protocol
Zoek je een alternatief voor de traditionele Lyme behandeling? Ben je van mening dat de traditionele behandeling van de ziekte van Lyme niet werkt? Of heb je andere redenen waarom je geen grote hoeveelheden antibiotica of prednison wilt gebruiken? Of heb je klachten die kunnen wijzen op Lyme maar blijft een diagnose uit?
Voor al deze vragen en een Lyme behandeling alternatief kun je terecht bij medisch helderziend natuurgeneeskundig therapeut Hyacintha Kraidy. 
Veel verschillende Lyme-behandelingen en Lyme-protocollen

Er zijn vele soorten Lyme-behandelingen en Lyme-protocollen. Een korte zoektocht op internet levert je al snel een oerwoud van mogelijkheden op.

Om een paar mogelijkheden te noemen, protocollen als het Buhner protocol, het Cowden protocol, het Epigenar protocol, het Eva Sapi protocol, het Horowitz MSIDS protocol, het Klinghardt protocol, het MISAS protocol etcetera. En middelen als Banderol, Kaardebol, Samento en vele andere kruidenmiddelen.

Eén belangrijke overeenkomst

Ieder protocol is uniek en heeft zijn eigen aanpak maar alle protocollen hebben één belangrijke overeenkomst.

Die overeenkomst is dat ze de Borrelia AANVALLEN!

Dat geldt ook voor alternatieve behandelingen als bioresonantie en sommige biofotonen-apparaten (die laatste niet allemaal). Die maken gebruik van frequenties om Borrelia en Co aan te vallen.

Aanval, hoezo de beste verdediging?

Aanvallen maakt dat de Borrelia-spirocheten zich vermenigvuldigen. Dat is wat ik waarneem. Eigenlijk maak je het probleem daarmee erger. Hoe dat werkt, lees je hier.

Zonder aanval

Er zijn een aantal alternatieve Lyme-behandelingen die de Borrelia niet aanvallen. Dat zijn homeopathie en Ultra Moleculaire Frequentie-therapie.

De middelen van het Claritas Protocol zijn gebaseerd op Ultra Moleculaire Frequenties.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak
contact op via telefoonnummer 055-7504647.