Roland Debie

Ik ben in ’62 in Den Haag geboren en woon nu in Zutphen. Vele jaren zocht ik naar wat er bij mij paste. Na twintig jaar in de techniek te hebben gewerkt werd het mij duidelijk. Ik ben meer in de mens geïnteresseerd. Mijn eerste spirituele bewustwording had ik rond mijn 40e. Hierdoor veranderde de invulling van mijn leven. Er volgde een healerscursus en ik startte mijn praktijk “Ontsluiering”.

Ontsluiering

In mijn praktijk kun je terecht met uiteenlopende klachten. Denk hier aan pijnen, onverklaarbare vermoeidheid, angsten, slaap- of eetstoornissen, niet kunnen kiezen, vage klachten, slaapproblemen, relatieproblemen enz. Door te werken vanuit de bron stem ik mij energetisch af op de cliënt en de situaties waarin hij zich bevindt. Zo spoor ik de blokkades op en laat deze afvloeien uit je lichaam. Dit geeft ruimte en je komt los van de klachten, oude patronen en overtuigingen. Zoals ik er naar kijk heb je bovenstaande nodig als aanvulling op het Claritas Protocol.

Ik begeleid volwassenen en kinderen. Als coach geef ik adviezen op velerlei vlak. Denk hierbij aan emotionele, pedagogische of voedingsadviezen.Mijn consulten zijn op afspraak en in eerste instantie telefonisch. Ik ontmoet u graag in mijn praktijk.

Maak een afspraak via mijn website www.ontsluiering.nl of bel 06-40337893