Mijn geboortestad is Rotterdam, daar kwam ik in 1962 ter wereld bij heel nuchtere ouders. Een hooggevoelig kind die haar krachten moest leren kanaliseren. De opvoeding met Rotterdamse aanpak van ‘geen woorden, maar daden’, maakte dat ik mijn mystieke communicatie lijn in stand kon houden en leren om nuchter en ‘aards’ te doen. Met luchtigheid, humor en een dosisaanpassing kon ik het spel meespelen, zonder die ‘kosmische lifeline’ te verliezen. Heel pittige gebeurtenissen zijn de revue gepasseerd, o.a. een BDE (bijna dood ervaring) op mijn 24e. Alle levenservaringen heb ik omgezet in kracht, wat emotionele en geestelijke intelligentie creëert. Deze kracht is o.a. vormgegeven in een prachtig en zeer boeiend beroep als Integraal therapeut, pionier, ontwikkelaar, vernieuwer, ondernemer, trainer, coach, moeder van 3 volwassen kinderen en levenspartner van Marcel.
Ik ben gewend om intuïtief mijn eigen pad te volgen. Voorbij de grenzen van het verstand, de mind. Mijn hart regeert en mijn verstand volgt en vertaald.
Dat maakt het leven van alledag makkelijker en verheft het tot kunst als je actie onderneemt in de volgende vaardigheden: de weg (van angst) helemaal vrijmaken naar het authentieke gevoel van liefde, vreugde, genieten, verbonden zijn met alles, met volledig potentieel aanwezig zijn en het uitstralen daarvan. Het kosmische verbinden met het aardse, iedere dag. Dat geeft een “thuisgevoel”.

Ik nodig je uit om te komen ervaren en voelen wie ik ben en wat ik doe, zodat ik je kan spiegelen in wie jij bent, want woorden kunnen dit niet omvatten….

Praktijk voor natuurgeneeskunde, N.E.I. en Integrale Therapie

Yvonne van Houdt

Breezand 7
3891 ZR Zeewolde

www.yvonnevanhoudt.nl
info@yvonnevanhoudt.nl
T: 036-8449875
M: 06-44446285